X

Canlı Destek Aç-Kapat

SİPARİŞ VER Whatsapp İletiim TIKLA ARA

Geciktiricilerin etkileri nelerdir?

Geciktiriciler teorik olarak cinsel ilişkinizin süresini uzatmaya yönelik cinsel içerikli ürünlerdir, etkileri ve kullanım amacı budur. Geciktiricileri bu yüzden yüksek performans ile daha uzun cinsel ilişki yaşamak isteyen çiftler, erken boşalma sorunu yaşayan erkekler ve ereksiyon sorunu yaşayan bayanlar ile birlikte olan erkeklerin kullandığı ürünlerdir. Türkiye de en çok kullanılan geciktirici ise geciktiricili prezervatif olup, bu tür geciktiriciler direkt değil destek ya da dolaylı geciktirici olarak adlandırılır. Sağlıklı bir bireyin daha uzun performansını bu tür geciktiricili prezervatifler sağlayabilmektedir ancak erken boşalma sorunu yaşayan bireylerin ve ereksiyon sorunu yaşayan bayanlar ile birlikte olan erkeklerin direkt geciktiricileri kullanmalarını öneriyoruz.

Geciktiricilerin yan etkileri nelerdir?

Geciktiriciler içeriğinde düşük dozda biyolojik uyuşturucular içermektedir. Bu yüzden kullanımlarda aşırı doz kesinlikle kullanmamalısınız. Belirtmeliyiz ki sağlıklı bireyler de ya da erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerde bu tür ürünler pozitif sonuç vermektedir ancak önerilen miktar aşılmamış ve kullanım kılavuzuna sağdık kalınmış ise sorun yaşanmaz. Genel olarak geciktirici krem ya da geciktiricili sprey kullanımlarda kullanılması önerilen miktarlar bir miktar fazla kullanılmaktadır. Bu de sertleşme sorunu olan bireylerin sertleşme sorununu daha da keskinleştirir, sağlıklı bireylerde uyuşturucuların fazla kullanılması nedeniyle erekte olma problemi ortaya yan etki olarak çıkabilmektedir.

Geciktiricileri sadece sağlıklı bireyler ve erken boşalma sorunu olan bireyler kullanmalıdır. Aksi takdir de sertleşme sorunu gibi sorunu olan bireylerin bu tür ürünler kullanması geciktiricilerin sertleşme sorununu daha da fazlalaştırmasına neden olmaktadır. Ayrıca geciktirici spreyleri ve geciktirici kremleri dermatolojik sorunu olan bireylerin de kullanmaması önerilir çünkü tensel sorunu cinsel soruna çevirmek gibi yan etkileri bulunabilmektedir.

Geciktirici tabletleri kullanırken de biyolojik olarak sizi etkileyecek herhangi bir ürün ile birlikte kullanmayınız. Bu ürünler enerji içeceği, kafein, alkol ya da farklı bir ilaç olarak adlandırılabilmektedir. Bu ürünlerin geciktirici tablet ile birlikte kullanımı ölümcül yan etkilere sebep olabilir. Bu yüzden kesinlikle bir arada tüketilmemesi önerilir. Geciktirici tabletler sadece su ile cinsel ilişkiden bir saat önce kullanılmalıdır.

Erken Boşalmayı Geciktirmek İçin Aktif Kullanımı Tavsiye Edilen Bitkisel İçerikli Geciktirici Spreylere En Ucuz Fiyatları İle Ulaşabileceğiniz Güvenilir Referans Site; https://www.ekoleczaane.com/geciktiriciler